Bezorging en betaling

Bezorging en betaling


Levering (Belgie, Nerderland en Luxemburg)
Bestelde goederen kunnen op 3 manieren bezorgd/geleverd worden:
1. Afhaling op adres na afspraak in Antwerpen of Schoten (gratis).
2. Gratis bezorging via Taxipost binnen Belgie.
3. Bezorging Nederland en Luxemburg via TNTpost, kosten EUR 5,00 excl. BTW, EUR 6,05 incl. BTW
Kosten levering andere landen dan hierboven op aanvraag.

Afhalen is alleen op afspraak mogelijk!

Betaling indien de bestelling niet afgehaald wordt
Betaling kan als volgt gebeuren:
  • Met voorafbetaling op onze bankrekening zonder extra kosten. Indien U kiest voor de optie voorafbetaling, zullen wij U een verzoek van betaling zenden zodra wij weten wanneer de bestelde goederen binnenkomen. In deze mail staan alle betalingsdetails om een vlotte verwerking te garanderen. 
  • Onder rembours (contante betaling bij aflevering aan chauffeur) - kosten EUR 6,05/bestelling incl. BTW. Dit kan alleen in Belgie.
  • Online met creditcard. Omdat veiligheid voorop staat maken wij voor creditcard­betalingen gebruik van de service van PayPal (zie voor uitleg website PayPal), de wereldwijde leider op het gebied van online betalingen. Na uw bestelling wordt u doorgeleid naar de beveiligde website van PayPal, waar u de betaling kunt verrichten. Uw creditcard­gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-beveiligde verbinding. Hierdoor wordt verhinderd dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen onderscheppen. Een beveiligde verbinding kunt u herkennen aan het webadres, deze moet dan beginnen met https:// in plaats van http://. 
    U hoeft zelf geen rekening bij PayPal te hebben of te openen om met uw credit card af te kunnen rekenen. Voor het invullen van uw creditcard­gegevens volgt u de instructies op de PayPal site. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcard­maatschappij en binnen enkele seconden volgt de autorisatie van uw betaling. Als bewijs van uw betaling ontvangt u van PayPal een bevestiging per e-mail.
    Kosten 3% op totale bestelwaarde.
  • Binnen 8 dagen na datum factuur (alleen voor bedrijven mogelijk, na goedkeuring dossier, niet voor partikulieren). 

Betaling bij afhaling
Bij afhaling is alleen contante betaling mogelijk, geen bancontact of creditcard betaling. Afhaling is altijd op afspraak. Indien U opgeeft uw bestelling af te halen, contacteren wij U zodra de bestelling bij ons klaar ligt, om een afhaalafspraak met U te maken.

Laattijdige betalingen 
Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de betalingstermijnen strikt aan te houden. Voorkom onnodige kosten voor ons en voor U: betaal op tijd.
Indien de betalingstermijn verstreken is, ontvangt U van ons een herrinnering per e-mail. Mocht hierop een reactie uitblijven, dan volgt een herrinnering per post, waarbij een forfaitaire vergoeding van 10% aangerekend wordt, verhoogd met een nalatigheidsinterest van 1% per begonnen maand. Indien hierop geen reactie volgt, zal het dossier overgemaakt worden aan ons incassobureau. Alle kosten hiervan zullen aan U doorberekend worden.

Standaard PayPal-logo