Snooper accu

Snooper accu


Snooper Accu
De accu van de Snooper is voorzien om een korte tijd het toestel van de lader te halen, voor bijvoorbeeld instellingen na te zien of bestemmingen er in te zetten. Tijdens het rijden, wanneer het toestel u moet helpen met navigeren, plaatst u het toestel altijs op de lader. Om de accu conditie optimaal te houden adviseren wij u het volgende:

  • Gebruik altijd de originele Snooper laders die meegeleverd zijn met uw toestel. Indien deze defect zijn, vervang deze dan door een originele. Gebruik nooit laders van een ander merk. Deze zullen het toestel verkeerd of met onvoldoende stroom laden, waardoor de accu defect kan gaan.
  • Laadt een nieuw toestel altijd volledig op voordat u hem zonder lader gebruikt.
  • Indien de autolader niet werkt (lampje brandt niet), controleer dan of de zekering nog goed is (schroef hiervoor de lader open aan de voorzijde)
  • Indien u het toestel een lange tijd niet gebruikt, is het aan te raden om deze toch regelmatig op te laden. Dit kan gewoon in uw auto, maar ook met een thuislader. Laatste kunnen voor bepaalde type toestellen bij ons besteld worden.