Snooper S6900 Truckmate

Volgende >>


Snooper S6900 Truckmate


Snooper S6900 Truckmate


GRATIS levenslange kaartupdates!

Artikelcode: SNO-S6900-TMSnooper Truckmate S6810 is een geavanceerd satellietnavigatiesysteem dat zich toelegt op het verbeteren van de rijervaring van vrachtwagenchauffeurs. Voor het eerst verzamelt de S6900 onze bekroonde wegnavigatie met bandendrukmonitor en ingebouwde radarverklikker op een Truckmate satellietnavigatie. Door de specificaties van de vrachtwagen in te geven, kunt u veilige en kostenefficiënte routes berekenen door hoogte-, breedte- en gewichtsbeperkingen te vermijden. Andere software opties zijn ondermeer:
  • Here® Maps for Life voor rechtstreekse transportgegevens
  • Weergave van knooppunten en rijstrookaanwijzingen voor veiliger rijden
  • Tyre Pilot, compatibiliteit met het bandendrukbewakingssysteem 
  • Air1® AdBlue tankstations locaties
  • Gratis levenslange kaartupdates

Details

Snooper® Truckmate S6900 met specifieke satellietnavigatie voor vrachtwagens en een 7" LCD-scherm voor een ruimer zicht op de baan.
Snooper Truckmate S6900 is de meest recente nieuwkomer in de Truckmate familie, toegespitst op het samenstellen van routes, specifiek voor zwaar vrachtverkeer, vrachtwagens en grotere voertuigen. Truckmate S6900 beschikt over een groot 7" LCD-scherm om vrachtwagenbestuurders een duidelijker zicht te geven van de Truckmate unieke satellietnavigatiesoftware en is compatibel met het eigen bandendrukbewakingssysteem van Snooper, Tyre Pilot. Tyre Pilot waarschuwt onmiddellijk over bandendruk- of temperatuurwijzigingen tijdens het rijden, waardoor de veiligheid en economisch rijden voor elke rit gegarandeerd is.

Truckmate Pro is eenvoudig en makkelijk in gebruik maar uiterst efficiënt. Geef de hoogte, het gewicht en de breedte van uw voertuig in en Truckmate Pro zal automatisch een vrachtwagenvriendelijke route berekenen, waarbij lage bruggen, hoogte- en gewichtsbeperkingen en andere vaak voorkomende obstakels en beperkingen worden vermeden. Maar dat is niet alles, Truckmate S6900 zal u niet enkel om de meeste beperkingen en obstakels doorheen Europa leiden, ook zal hij de meest economische route berekenen, waardoor u tijd en geld bespaart door een economischer brandstofverbruik.

Daarnaast is de Truckmate S6900 uitgerust met de bekroonde Snooper radarverklikkertechnologie, die persoonlijke waarschuwingen geeft omtrent snelheidscontroles en risico's, terwijl de ingebouwde My Speed® technologie de snelheidsbeperking weergeeft en de aanbevolen snelheid voor vrachtwagens en zware voertuigen op zowat elke weg doorheen Europa.

Truckmate Pro. De nummer 1 keuze satellietnavigatie voor vrachtwagenbestuurders.
Vrachtwagenbestuurders kiezen vaker voor de Truckmate Pro dan een ander satellietnavigatiesysteem omdat het de meest omvattende draagbare satellietnavigatie voor vrachtwagens is op de markt. Alle Snooper Truckmate Pro systemen gebruiken de Here® maps for Life (vroeger Navteq) voor rechtstreekse transportgegevens als basis maar Truckmate is verder uitgerust met duizenden extra's die risico's en beperkingen ruimer dekken op meer wegen dan eender welk ander systeem op de markt.

Snooper Truckmate S6900 - Wat is er nieuw?

Active magnet mount
De Active Magnet Mount zourg voor een eenvoudig te installateren en makkelijk op te bergen navigatiesysteem

Compatibel met Tyre Pilot.
Voor veiliger en zuiniger te rijden, is Truckmate S6900 compatibel met ons nieuwste hulpmiddel voor het rijden, Tyre Pilot, een bandendrukbewakingssysteem. De druk en temperatuur van de banden van uw voertuig worden weergegeven op het scherm en daarnaast wordt u gewaarschuwd voor drukval en abnormale temperatuurverhogingen via een hoorbaar signaal. 
3% van alle ongevallen met voertuigen wordt veroorzaakt door defecte banden en dit is de belangrijkste oorzaak bij incidenten met voertuigen. Doordat u uw banden tijdens het rijden kunt controleren en kan zien of ze correct zijn opgeblazen, kunt u tot 10% aan brandstofkosten besparen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en de kans op een ongeval of klapband verminderen.
Voor meer informatie over de voordelen van Tyre Pilot Klik hier. Tyre Pilot is een optie die extra wordt aangerekend.

FM-transmitter
Truckmate S6900 beschikt over een ingebouwde FM-transmitter en een grotere luidspreker voor betere auditieve navigatie-instructies. Door gebruik te maken van de FM-transmitter, levert de Truckmate S6900 hoogwaardige straat-per-straat aanwijzingen via de ingebouwde luidsprekers van uw voertuig. Perfect voor vrachtwagens of grotere bedrijfswagens.   

GRATIS levenslange kaartupdates!
Om er zeker van te zijn dat u steeds over de nieuwste versie van de Truckmate Pro software en kaarten beschikt, biedt de S6900 standaard GRATIS levenslange kaartupdates. U dient uw eenheid gewoon te registreren bij de aankoop en u ontvangt levenslang gratis kaartupdates voor uw eenheid. Bezoek http://bit.ly/1p1o3cx voor meer details. 

Nieuwe en verbeterde kaarten
Alle Truckmate satellietnavigatie-eenheden maken gebruik van de nieuwste kaarten, bezorgd door Here® Maps for Life.

Weergave van knooppunten.
De belangrijkste knooppunten van autosnelwegen worden vooraf op het volledige scherm weergegeven zodat u veilig via knooppunten kunt navigeren.

Rijstrookaanwijzingen
Om veiliger te rijden, meldt de speciaal ontwikkelde software voor rijstrookaanwijzingen voor vrachtwagens vooraf welke laan of lanen u best gebruikt bij het naderen van een knooppunt zodat u veiliger met uw vrachtwagen rijdt.

My Speed®
De snelheidsbeperkingen van bijna alle Europese wegen worden te allen tijde duidelijk op uw Truckmate S6900 weergegeven. Kies tussen snelheidsbeperkingen voor wagens en aanbevolen snelheidsbeperkingen voor vrachtwagens, van 3,5-tonners tot zwaar vrachtverkeer. Daarnaast kan My Speed ook ingesteld worden om u te allen tijde te waarschuwen wanneer u per ongeluk de snelheidslimiet overschrijdt, waardoor u uw rijbewijs veilig stelt en de kans op snelheidsboetes vermindert.

Navigeren per knooppuntnummer
Met behulp van de geactualiseerde "Zoeken op de kaart"-functie die de nummers van de knooppunten bevat, kunt u knooppuntnummers van autosnelwegen vinden en erheen navigeren.

Uw route.
Uw eigen routes op maat samenstellen en bewaren. Maak gebruik van de kaartweergave om de wegen te selecteren waarop u wenst te rijden of zoek weg per weg. Maak gebruik van "Uw route" om uw persoonlijke routes op maat samen te stellen, ideaal wanneer u als vrachtwagenbestuurder op meerdere locaties moet stoppen om te leveren.

"Portaal" zoekfunctie voor bezienswaardigheden.
Maak gebruik van onze nieuwe "Portaal" zoekfunctie om een keuze te maken uit onze uitgebreide lijst aan bezienswaardigheden. Met de "Portaal" zoekfunctie kunt u specifieke bezienswaardigheden opzoeken die langs uw vooraf ingestelde route liggen.Air1 AdBlueAir1 AdBlue

Truckmate AdBlue tankstation bezienswaardigheden.
Alle Truckmate satellietnavigatiesystemen zijn uitgerust met Air1® AdBlue Retail tankstation bezienswaardigheden. Selecteer AdBlue bezienswaardigheden en Truckmate zal u naar het dichtstbijzijnde tankstation voeren. Met de "Portaal" zoekfunctie kunt u zelfs een Air1® AdBlue stop aan uw route toevoegen.

Nieuwe en verbeterde menuweergave.
Truckmate S6900 is uitgerust met een volledig vernieuwd en geactualiseerd menu-ontwerp, waarmee u de functies die u nodig heeft, makkelijker zult terugvinden. Helderder, stijlvol en makkelijker in gebruik.

Persoonlijk instelbare tekst.
Vergroot de weergave op het scherm van de namen en nummers van wegen zodat u ze makkelijker kunt lezen voor makkelijker en veiliger navigeren. 

Routetimer.
Stel de routetimer in zodat u verwittigd wordt wanneer u een pauze dient te nemen. Stel de maximale toegestane rijtijd in en de tijd die u daarvan op voorhand verwittigd moet worden, die nodig is voor uw volgende pauze. De routetimer klok houdt u op de hoogte over de rijtijd die u over heeft en zal u automatisch waarschuwen wanneer het tijd is om een pauze te nemen.

Vrachtwagennavigatie - het probleem
U zult het al wel eens gelezen hebben in persberichten dat een vrachtwagen of een groot voertuig via een ongeschikte route gestuurd werd door een ongeschikt satellietnavigatiesysteem. Bijna al deze verhalen eindigen op een ramp waarbij een zwaar vrachtvoertuig op een veld of onder een brug belandt of zelfs in een huis. Volgens rapporten werd er reeds voor miljoenen aan schade verricht, veroorzaakt door vrachtwagenchauffeurs die gebruik maken van satellietnavigatiesystemen die ontwikkeld zijn voor wagens en niet voor grote commerciële voertuigen.

Truckmate Pro satellietnavigatie - de oplossing.
Truckmate Pro was het eerste satellietnavigatiesysteem dat speciaal ontwikkeld werd voor zwaar vrachtverkeer. Bovendien is het uitgerust met de meermaals bekroonde radarverklikkertechnologie en databank met snelheidscamera's.

Milieuvriendelijke technologie.
Truckmate Pro brengt u niet enkel veilig en efficiënt op uw eindbestemming, hij gidst u ook via de meest economische route. Met de stijgende brandstofprijzen, zou het verbeterde brandstofverbruik kunnen betekenen dat u uw nieuwe satellietnavigatiesysteem snel terugverdient.

Truckmate Pro biedt het antwoord. 
Deze unieke software zal een route samenstellen die gebaseerd is op de eigenschappen van uw voertuig. Voer de afmetingen en het gewicht van uw voertuig en indien van toepassing het type lading in en de Truckmate software zal een veilige, vrachtwagenvriendelijke route berekenen. Routes worden gecalculeerd op basis van wegen met de juiste breedte en hoogte, waarbij wegen met lage bruggen of gewichtsbeperkingen en vele andere obstakels doorheen het VK en Europa worden vermeden.

Verbeterde routebegeleiding - geen enkel ander satellietnavigatiesysteem begeleidt u op dezelfde manier.
Het gaat niet enkel om routebegeleiding om obstakels te vermijden. Het unieke Truckmate routebegeleiding algoritme zorgt ervoor dat vrachtwagens en grotere voertuigen waar mogelijk enkel via vrachtwagenvriendelijke routes geleid worden. Geen enkel ander satellietnavigatiesysteem op de markt stelt routes op deze manier samen. 

Truckmate - meer informatie over obstakels dan elke andere vrachtwagen satellietnavigatie.
Truckmate maakt gebruik van Here® Maps for Life (vroeger Navteq) transportgegevens om de belangrijkste vrachtwagengegevens te bezorgen. Snooper Truckmate beschikt echter ook over een bijkomend Here® Maps for Life (vroeger Navteq) pakket om uitgebreidere informatie te bezorgen dan andere satellietnavigaties. Truckmate zorgt voor een grotere dekking op kleinere, smalle straten waar dit het meest nodig is. Truckmate biedt meer informatie over obstakels op wegen doorheen Europa dan elk ander vrachtwagen satellietnavigatiesysteem, een systeem dat specifiek ontwikkeld is met de vrachtwagenbestuurder in gedachten.

Met Truckmate satellietnavigatie zult u €€€ besparen aan brandstof en tijd!
Recent onderzoek heeft aangetoond dat een Truckmate satellietnavigatie voor zwaar vrachtverkeer snel terugverdiend is. Gebruikers van satellietnavigatie rijden gemiddeld 16% minder kilometers wat wil zeggen dat de vrachtwagenbestuurders 16% minder brandstof verbruiken. Reistijden worden gemiddeld verminderd met 18% waardoor u enorme kosten kunt besparen in een tijdperk waarin elke cent telt, laat staan de kosten die bespaard worden inzake schade onderweg aan uw vrachtwagen en de inhoud ervan.

GRATIS updates van de Truckmate besturingssoftware!
Bij Snooper begrijpen we de moeilijkheden van snel groeiende technologieën. Je hebt nog maar net een nieuwe computer of televisie gekocht en hij is alweer gedateerd, daarom bieden wij gratis software updates. De Snooper Truckmate technologie wordt steeds beter en daar deze telkens geactualiseerd wordt, ben je er zeker van dat je altijd beschikt over de meest actuele satellietnavigatiesoftware op de markt!  Enkel besturingssoftware. 

Here® wegenkaarten.
Als leider op gebied van digitale wegenkaarten, maakt Truckmate S6900 gebruik van Here® Maps for Life gegevens. Om ervoor te zorgen dat u naadloos van A naar B wordt gevoerd op de meest vrachtwagenvriendelijke route. Snooper Truckmate bevat ook een zoekfunctie voor alle postcodes van de volgende landen:
VK• Ierland• Frankrijk• Spanje• Portugal• Italië• Oostenrijk• Zwitserland• België• Nederland• Luxemburg• Duitsland• Denemarken• Noorwegen• Zweden• Finland• Polen• Estland• Litouwen• Tsjechië• Letland• Liechtenstein• Hongarije• Roemenië• Slovakije• Slovenië• Servië• Montenegro• Kroatië• Turkije• Griekenland• Albanië• Bosnië & Herzegovina• Bulgarije• Macedonië• Rusland

Multi-route.
Meerdere stops op een route invoeren, kan lastig zijn voor de bestuurder; welke is nu de beste route? Waar zouden we best eerst stoppen? Met de Truckmate S6900 wordt dit kinderspel en plant u uw multi-route met stops tot op 16 bestemmingen met slechts één druk op de knop. Met behulp van het multi-route pictogram, kunt u eenvoudig de gewenste bestemmingen vinden door de postcode, de stad, een bezienswaardigheid of zelfs favorieten in te geven en de S6900 zal uw route samenstellen met de verschillende stopplaatsen. Wilt u de best beschikbare route? Druk dan op de knop "opnieuw berekenen" van uw S6900 en de bestemmingen zullen op de meest logische volgorde gesorteerd worden en u de eenvoudigste en meest kostenefficiënte route weergeven. 

TMC (Traffic Management Content) Verkeersinformatietechnologie - GRATIS!
Als rijden je beroep is, ken je het belang van exact te weten wat voor je ligt. Precieze en betrouwbare informatie is een must om er zeker van te zijn dat je op tijd zult arriveren. De verkeersinformatie op de Truckmate Pro wordt ingevoerd via honderdduizenden voertuigen en sensoren over het land die informatie bieden die tot op de seconde accuraat is.  De GRATIS TMC-service van Truckmate zal u verwittigen over verkeersincidenten doorheen het land. Indien er file is op uw route, vraagt u gewoon aan Truckmate om een alternatieve route te zoeken.

Meer dan 2 miljoen bezienswaardigheden doorheen Europa - en een uitgebreide lijst vrachtwagenspecifieke locaties waaronder AdBlue®.
Vrachtwagenspecifieke bezienswaardigheden waaronder truck stops, tankstations geschikt voor vrachtwagens, truck restaurants en een uitgebreide lijst met hotels, restaurants, standaard tankstations, databank met snelheidscamera's, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en veel meer. Rechtstreeks naar uw bestemming met één druk op de knop.

Postcode zoekfunctie.
Om zeker te zijn van de meest accurate zoekfunctie voor postcodes, maakt Truckmate gebruik van Royal Mail. De meest uitgebreide in zijn soort. 

Wagennavigatie.
Hoewel de Snooper Truckmate duidelijk ontwikkeld is om vrachtwagens en zwaar vrachtverkeer op veilige en toegestane wegen te navigeren, is het ook voorzien van een wagenfunctie. U dient de Truckmate enkel om te schakelen in de satellietnavigatiemodus voor wagens en hij zal u navigeren op de meest efficiënte routes voor wagens. Het is mogelijk de beste satellietnavigatie op de markt voor wagens.

Bluetooth handenvrije technologie.
Volg de wet. De Truckmate S6900 is uitgerust met Bluetooth handenvrije technologie zodat u veilig een telefoonoproep kunt beantwoorden tijdens het rijden met beide handen op het stuur.

Wat is inbegrepen.
1 x Truckmate S6900 draagbare satellietnavigatie eenheid
1 x Lader voor in het voertuig incl. TMC-antenne
1 x Houder om tegen de voorruit te bevestigen
1 x Magenitische mount
1 x Versterkte draagtas
1 x USB-kabel

De belangrijkste kenmerken omvatten:
TruckMate Routeringssoftware
TMC-verkeersinformatietechnologie
Knooppuntoverzicht
Rijstrookaanduiding 
Mijn Snelheid ​​- snelheidsbeperkingen
Uw Route - bereken uw eigen op maat gemaakte routes
Multi-route planner
Routetimer
Gebruiker POI's - uploaden en delen van POI's met andere gebruikers
Navigeer op knooppuntnummer
Navigeer op coördinaten
Navigeer met Easting & Northing
Bluetooth handenvrij
MP3 speler
MP4 speler
7” kleuren LCD Touch screen
3D Richtingaanwijzers
Ingebouwde SiRF III GPS-antenne
Gesproken instructies, afslag per afslag 
Ingebouwde oplaadbare batterij
'One touch' Thuis & Kantoor routeplanner
Uitzicht 2D & 3D-kaart
Een keuze uit verschillende kleuren op het scherm
Uitgebreide lijst van interessante locaties

Specificaties
7 inch TFT LCD Resistive type touch panel
16:9  800×480 pixel screen
Windows CE 
GPS 
Video in for reversing camera
8GB internal flash storage
256MB RAM
USB Socket 2.0, high speed - Mass storage
Micro SD/ MMC slot, support SDHC
TMC FM – Avanteq
2W@8ohm 
Bluetooth : Hands free calling 
Bluetooth protocols: HFP
Multi lingual Bluetooth GUI – language changed via navigation GUI 
Earphone socket 3.5mm jack
Power On/Off, Reset buttons
Non-removable rechargeable Li-Polymer battery, 1800mAh.

Afmetingen B:187mm x H:113mm x D:16mm

Computersysteem vereisten: Windows Vista, 7, 8, 10
Mac computer System vereisten: OS x Yosemite & higher
€ 390.08
€ incl.BTW 472.00
Uitverkocht, lange levertijdAantal   Alternatieven