Snooper S8110 Ventura Pro

<< Vorige


Snooper S8110 Ventura Pro


Snooper S8110 Ventura Pro


GRATIS levenslange kaartupdates!

Artikelcode: SNO-S8110-VENNIEUW! Wilt u uw weg wilt vinden naar duizenden caravan en camper plaatsen doorheen Europa, dan is de Ventura Pro S8110 het perfecte product voor u. Geladen met meer dan 24.000 plaatsen in 31 landen, zal de Ventura Pro S8110 de beste route berekenen naar uw bestemming, en dit rekening houdende met de afmetingen van uw camper. Wordt geleverd met gratis levenslang (toestel) updates.
De Ventura S8110 is de opvolger van de S8100. 

Multi-route-technologie
De multi-route-technologie is in staat 10 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente verkeersinformatie heeft. Als er een opstopping op uw route is, vraagt u Ventura gewoon automatisch een alternatieve route te zoeken.

Meer dan 2 miljoen NP's in Europa, waaronder door ACSI, BordAtlas, Camperstop en Caravan Club aanbevolen plaatsen, plus The Camping & Caravanning Club-plaatsen standaard geladen!
Een uitgebreide lijst van hotels, restaurants, campings, benzinestations, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Ventura is uitgerust met Bluetooth-handsfreetechnologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden.
Compatibel met de meeste mobiele telefoons met Bluetooth.

Zoeken op volledige postcode 
Voor de meest nauwkeurige postcodezoekfunctie gebruikt Ventura de 7-cijferige postcodezoekfaciliteit van Navteq, de meeste uitgebreide in zijn soort.

Ingebouwde mp3-speler
Ventura wordt geleverd met een ingebouwde mp3-speler en een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Het is ook mogelijk een FM-zender aan te sluiten (niet meegeleverd), zodat u zowel de navigatie-instructies als uw muziek via de autoradio kunt beluisteren.

Bekroonde technologie voor snelheidscontrolelocaties - Gratis updates Geen abonnementskosten
Ventura is geheel uniek. Het is het enige navigatiesysteem dat kan waarschuwen voor snelheidscontrole die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de snelheidscontroledatabase 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. Ventura gebruikt onze unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. Ventura leidt u moeiteloos van A naar B én zorgt dat u daar zonder bekeuringen komt.

Het AURA-voordeel! HET BELANG VAN VERIFICATIE - Niet alle databases zijn hetzelfde

AURA is anders dan vele andere GPS-databases, die grotendeels vertrouwen op snelheidscontrolelocaties die worden geleverd door hobbyisten, die wellicht het verschil niet zien tussen een snelheidscamera of een rood-lichtcamera en een verkeersstroomcamera of bewakingscamera. Deze databases geven daardoor weleens vals alarm, waardoor u ook de legitieme waarschuwingen misschien niet meer serieus neemt en er dus eigenlijk geen reden meer is een GPS-database te hebben.

Andere databases worden niet elke dag bijgewerkt en laten u niet onbeperkt updates downloaden. Daardoor zijn apparaten die van deze databases gebruik maken, niet meer zo actueel als zou kunnen en missen ze waarschijnlijk waarschuwingen.

Snooper heeft daarentegen een professioneel team samengesteld, dat elke werkdag elke snelheidscamera en elk risicogebied dat de AURA-database ingaat, controleert.

De AURA-database wordt continu bijgewerkt en is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. De betrouwbaarheid van AURA wordt gesteund door Snooper, een van de meest gerespecteerde en vertrouwde fabrikanten van navigatie- en snelheidscontroledetectiesystemen. Snooper is gevestigd sinds 1979 en heeft tientallen prijzen gewonnen voor innovatie en productkwaliteit.

Als u overweegt een GPS-database aan te schaffen om het risico op een bekeuring of ongeluk te verkleinen, is het dan niet verstandig te kiezen voor de database – en het bedrijf – dat een dergelijk risico het meest verkleint?

Snooper Ventura geeft persoonlijke waarschuwingen voor alle soorten snelheidscontrole, zowel vaste als mobiele!

De AURA-snelheidscontroledatabase biedt nu wereldwijde bescherming. Ons systeem bevat ook locaties in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds.

Let wel dat de functie voor snelheidscontroledetectie in sommige landen illegaal is. De functie kan echter worden uitgeschakeld.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura-routeplanning 
Ventura maakt gebruik van Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route

Wat zit er in de doos?
Snooper Ventura S8110
8 Gb geheugenkaart met uitgebreide Europese kaarten
Voorruitmontagebeugel
Auto-oplader 12/24 V - DC met ingebouwde DVB-T antenne
USB-kabel
Cd-rom met verkorte handleiding en gebruikershandleiding

Snooper S8110 specificaties
OS - WinCE 6.0 Core Edition 
CPU(Core) SiRF Atlas VI processor 800mHz
Scherm type 7" TFT 
Scherm kleuren:  24 bit True Colour   
Resolutie: 800*480 pixels
Aanraakscherm: Anti-Glare type
Brightness: >= 300NIT

CPU snelheid: 800 MHz    
Geheugen ROM: 4GB Nand Flash
Geheugen RAM: 512MB SDRAM

DVB-T2: met interne DVB-T2 antenne
Wifi: ja
SD/MMC card slot: geschikt voor kaarten tot 32Gb
Audio speakers: 3Watt
Power knop (Menu): Push Type
LED: rood:Charging, groen: Operating
GPS Chip Set: TriG RF lite (CSR)
GPS: High Sensitivity GPS module receiver.
Channel: 32CH
Limeiten gebruikt: Hoogte <18,000m (60,000ft), Velocity=515mm
Batterij: Built-in Rechargeable Li Battery 1800mAh
USB: USB2.0 Device (Mini Port)
Koude start Time: 50 sec
Warme start Time: 40 sec

Afmetingen: 181mm x 109mm x 20mm
Scherm afmeting: 156mm x 87mm (7" Diagonaal)
Gewicht: 370 grams

Kenmerken
Ventura-routesoftware
TMC-verkeersinformatietechnologie
Kruisingsoverzicht
Baaninstructies
My Speed - maximumsnelheden
Uw route - bereken uw eigen routes
Multi-routeplanner
Begrenzer
Nuttige plaatsen gebruiker - upload en deel NP's met andere gebruikers
Navigeren op afslagnummer
Navigeren op coördinaten
Bluetooth handsfree
Mp3-speler 
Mp4-speler
DVB-T digitale TV (werkt alleen in gebieden met gratis ditigale TV-service)
7-inch lcd-kleurendisplay met aanraakfunctie
3D-richtingsindicatoren
Ingebouwde SIRF III GPS-antenne
Gesproken instructies bij iedere afslag
Ingebouwde oplaadbare batterij
'One touch' routeplanner voor thuis en werk
2D- & 3D-kaartweergaven
Een keuze aan verschillende schermkleuren
Uitgebreide lijst nuttige plaatsen
€ 445.00
€ incl.BTW 538.45
Uitverkocht, lange levertijdAantal